Sunday, October 1, 2017

Seminar Tajwid Luar Biasa 2017 - Belajar Baca Al-Quran Dengan Tartil Bertajwid

Seminar Tajwid Luar Biasa- Express
BELAJAR BACA AL-QURAN DENGAN TARTIL BERTAJWID 'THE BEST' MACAM NABI SAW - In Shaa Allah
Seminar 
"TAJWID LUAR BIASA"
ISTIMEWA
HARGA TAHUN 2018
Seminar akan diadakan di PENANG, PERAK, JOHOR, SEREMBAN, SHAH ALAM DAN BANGI  2018

Daftar Seminar dengan yuran diskaun 50% off. Sebelum ini RM280, sekarang RM140 sahaja Jika datang berdua.

Mahu lebih jimat ? Dapatkan yuran RM90 per peserta jika mendaftar berkumpulan 3 orang dan ke atas. 

SILA PILIH Lokasi Pilihan ANDA

NAK JOIN KLIK Link 
Di Bawah Untuk DAFTAR ONLINE

Kenali pembimbing Seminar Tajwid Luarbiasa 
Ustaz Hj. Mohd Asraff Ayob Al-Hafiz
Takhassus Al-Quran & Qiraat, Shoubra, Al-Azhar Mesir
Masters Psikologi I.O, U.K.M 
Memiliki sanad Al-Quran sahih yang bersambung terus dengan Rasulullah s.a.w

Seorang penghafaz Al-Quran, pencinta ilmu tafsir & tadabbur, trainer, ustaz, penulis, psikolog & bisnesman – Ustaz Asraff Ayob merupakan Pengarah urusan Syarikat Furqanworks Sdn Bhd, sebuah syarikat yang memiliki visi & misi membantu masyarakat lebih mudah membaca, menghafaz, memahami, mengamalkan, menyampaikan sekaligus mencintai Kalamullah, Al-Quran Al-Karim melalui teknik, formula & short-cut yang simple tapi bernilai & berimpak tinggi.

Berbekalkan pengalaman menghafaz Al-Quran sejak lebih 20 tahun & berpengalaman menyampaikan ilmu Al-Quran ke seluruh pelusuk negara termasuk Singapore, New Zealand & Brunei Darussalam, Ustaz Asraff kini banyak menyediakan modul berimpak tinggi untuk masyarakat lebih mudah ‘akses’ kepada Al-Quran. Seminar yang dianjurkan Seperti Kaedah Jibril, Tajwid Luarbiasa, Al-Quran Dihatiku & Solusi Qurani banyak membantu masyarakat mencintai Al-Quran melalui kaedah yang lebih mudah untuk dipraktikkan.

Menyedari bahawa masyarakat amat mendambakan cara mudah untuk mendekati Ilahi, selain seminar beliau juga menyebarkan ilmu & pengalamannya melalui penulisan. Setakat ini beliau telah menghasilkan 6 buah buku : Quranology, Kaedah Jibril, Mudahnya Ngaji Tajwid, 56 Soal-Jawab Tajwid, 21 Formula Hidup Luarbiasa & yang terkini, Umrah ke langit, umrah ke laut. Buku-buku ini telah mendapat sambutan hangat dari masyarakat & diulang-cetak beberapa kali. Terkini, buku Mudahnya Ngaji Tajwid telah dicetak sebanyak 12 ribu naskhah, kurang 9 bulan dari tarikh pelancarannya.

Beliau juga telah menerbitkan beberapa DVD pembelajaran Al-Quran untuk memudahkan masyarakat yang tidak berkesempatan menghadiri seminar agar terus belajar. Antaranya : DVD Tajwid Aman Hatiku, DVD Inspirasi Qurani & DVD Tiga Seminar. Semua ini diterbitkan kerana beliau percaya, umat islam berhak mendapat short-cut & akses lebih mudah kepada Al-Quran dan melalui DVD ini, ia diharap menjadi jambatan terbaik untuk mereka mencintai Kalamullah.

Anda punya banyak alasan untuk bertemu Ustaz di seminar, belajar dengannya melalui teknik pembelajaran berimpak tinggi tetapi disampaikan dengan penuh sistematik & santai, bersoal-jawab dengannya & mengetahui bahawa Al-Quran tidaklah sesukar disangka untuk dibaca, difahami & dihayati. Anda cuma perlukan guru yang tepat & teknik yang memudahkan. InsyaAllah persahabatan anda dengan Al-Quran akan lebih mudah terjalin erat di sini & didoakan, syafaatnya berpanjangan hingga ke syurga.

Hadiri Seminar Tajwid Luarbiasa, semoga anda jua berpeluang menguasai teknik lebih mudah menjadi manusia luarbiasa, manusia beriman, bermanfaat & berprestasi tinggi sebagai bakal Ahli Syurga.

KENAPA MESTI JOIN???

NAK JOIN KLIK Link 
Di Bawah Untuk DAFTAR ONLINE

6 SILIBUS ISTIMEWA


TESTIMONI

NAK JOIN KLIK Link 
Di Bawah Untuk DAFTAR ONLINE

 TESTIMONI LAIN

Seminar Tajwid Luar Biasa
2018
JANGAN LEPASKAN PELUANG ISTIMEWA INI

NAK JOIN KLIK Link 
Di Bawah Untuk DAFTAR ONLINE

BACALAH AL-QURAN DENGAN TARTIL BERTAJWID 'THE BEST' MACAM NABI SAW - In Shaa Allah.

No comments:

Post a Comment